Cerquem proveïdors ecològics i locals, a poder ser de Manresa mateix. Necessitem que la persona productora, com a coneixedora del seu producte, ens marqui el tempus, i ens ensenyi a través de la seva activitat quan és la temporada de cada aliment.
Volem comprar directament al productor o elaborador i no volem intermediaris. Volem ser coneixedores de la traçabilitat d’allò que mengem.
En aquests moments, comptem amb els següents proveïdors i productes:
– Quico i Alba: fruita i verdura de temporada
– Pasta fresca: cada setmana els productors ens proposen noves combinacions de pasta farcida i, a més, tenim macarrons d’espelta, espaguetis i tirabuixons de blat, làmines de pasta…
– Formatges Pujol-Orra (de vaca): formatges de llet pasteuritzada, de llet crua, tendre, fresc, cremós, mató, mantega, llet…
– Cal Panxeta: productes de forn com pa integral, de sègol, magdalenes d’espelta/integrals/de fajol, galetes, cookies, panets de nous, canyes de formatge o de poma, coca de músic, pastissos de taronja/poma/pastanaja, pizzes, coca de recapte…
– La cabreria: productes làctis com iogurs, llet, coallada, formatges mató, pizzes i cabrit.
– Vins Collbaix: picapoll Macabeu 2011, Cupatge 2009, La Llobeta 2008, Singular 2008 i Segal.
– La Pallereta: pollastre i ous
– Gra i farines: farines i gra d’espela, de blat egipci o de blat xeixa, llenties i cigrons
– Llegums Cal Portella: cigrons, llenties i mongetes.
– Forn de fonollosa: pa de pagès i rústic, coca de forner, barrtes, pans de motlle i de coca…
– Dolça revolució: herbes seques per infusions i banys, barreges d’herbes per dolències, plantes vivies, fulles fresques, stevia…
– Coral: sabons, olis corporals, cremes, llets hidratants, olis de massatge, ungüents, sprays…
– Arròs: blanc i integral
– Mel i derivats